Söker du en webbyrå eller någon som kan göra hemsidor i Karlskrona eller Blekinge? Någon som kan hjälpa dig att bygga en hemsida, webbutik eller kanske en blogg på egen domän?

jag har varit intresserad av olika publiceringsverktyg i 10-15 år och har byggt hemsidor till och från under den perioden. Nu efter att jag har gjort många sidor till mig själv och vänner så känner jag att det är dags att ta steget och hjälpa andra eftersom jag besitter kunskapen och känner mig redo att ta på mig uppdrag som webbkonsult. Min filosofi kommer vara att bara jobba med en kund och uppdrag åt gången och leverera kvalitet istället för kvantitet. Inriktad på mindre och medelstora företag som är nya för webben. 

Om ni anlitar mig för att utveckla er hemsida eller webbutik så kan jag erbjuda en helhetslösning med både hemsida och fotografering till er nya sida eftersom jag i grunden jobbar som fotograf i Karlskrona.

WordPress och WooCommerce

Jag arbetar främst i WordPress och WooCommerce när jag bygger hemsidor och webbutiker eftersom det är det ledande publiceringsverktyget på marknaden och det är ledande på både säkerhet och sökoptimering. Grunderna i både WordPress och WooCommerce är lätt att lära sig och tanken är att när jag är klar med er sida så ska ni kunna uppdatera den själva och bara anlita mig som support.

Sökoptimering (SEO) och Google

Att synas på internet och Google är viktigt idag även för mindre företag. När jag gör er hemsida så optimerar jag den för Google och installerar alla nödvändiga saker för sökoptimering, Analytics  m.m.

Domäner och webbhotell

Detta är något som kunden själv måste köpa men självklart hjälper jag er med det. En domän är själva adressen till hemsidan och den kostnaden är runt 100-150kr om året och webbhotellet är själva stället som hemsidan ligger på och det finns i alla möjliga prisklasser. Men lugn, det är enklare än vad det låter och jag hjälper er gärna med det. 

Referenser:

Prylbodenkna.seEn webbplats till secondhandbutiken Prylboden Karlskrona som är byggd på WordPress, på Sidan finns det förutom informationssidor en nyhetsblogg.

Mnbild.se.Min egna fotografsida som är byggd i WordPress och webbutiken är byggd i WooCommerce, porfoliogalleri och blogg.

Blekingebilder.se Webbutik som säljer fotografier och landskapsbilder över Blekinge

Prylbodenkna.se/auktion/Auktionssida för Prylboden Karlskrona, byggd i både WordPress och WooCommerce. Även bloggsystem.

Skulle ni vara intresserade av mina tjänster som webbkonsult är det bara att kontakta mig så bollar vi lite idéer, Jag har även gått en utbildning i sökoptimering hos Google. Självklart tar jag åt mig uppdrag utanför Karlskrona och Blekinge. Kan även hjälpa till med era andra projekt gällande webben, bildproduktion och digital marknadsföring m.m.

webbkonsult och webbyrå i Karlskrona och blekinge