Jag köpte en vit stekpanna från Duka och det kan vara den sämsta stekpannan vi haft i våra ägor.

Det är inte ofta jag köper nya stekpannor eller annan köksutrustning, när vår stekpanna från Jamie Oliver (Ni vet den nakna kocken) började bli lite till åren och behövdes bytas ut så hittade jag en slump Dukas vita stekpanna på Maxi så skulle vara en fin stekpanna enligt den lilla informationen som fanns i butiken. jag va så dum att jag köpte en sak för att den va snygg utan att tänka mig för.

Stekpanna från Duka

Jag kom hem och visade Frida mitt/vårt kap och allt va frid och fröjd, måste säga att bara handtaget på stekpannan är fantastiskt snyggt. Vi började använda den och rätt snabbt blev det lite missfärgningar på den även om det står på kartongen och papperna att det inte ska bli det. Små fläckar man man leva med men snabbt märkte vi att det inte går att steka i den utan att maten bränns fast.

Nu är vare sig jag eller Frida några mästerkockar men vi kan steka i en stekpanna utan att det bränns. Denna vita lite dyrare stekpanna från Duka är faktiskt helt värdelös och nu när jag skulle skriva detta blogginlägget så sökte jag lite på internet och vi är tydligen inte ensamma.

Jag brukar alltid försöka läsa till mig information om vad för produkter jag ska använda mig av, sen får man ta ett beslut om man har budget att köpa det bästa men i detta fallet hade det lönat sig. Våran stekpanna från jamie Oliver hade vi i flera år och denna från Duka åker snabbt till återvinningen.

Funderade först på om jag skulle fotografera några snygga bilder på stekpannan till detta inlägget men det är den fanken inte värd, så fick bli nån snabb bild på spisen.

Vit stekpanna från Duka, köp inte dukas vita stekpanna
Handtaget på dukas vita stekpanna är snyggt

 

Vit stekpanna från Duka, köp inte dukas vita stekpanna
Köp inte Dukas vita stekpanna

Kommentera