Imorgon är årets fotbollsmatch och jag riskerar att missa den om inte mitt försvarsmurar sätter fart. Det har säkert inte umgått någon att fotbolls-vm har börjat i Ryssland men även om Messi, Ronaldo och andra stjärnor spelar fotboll på tv så går årets fotbollsmatch i Bredasjön, Holmsjö.

Pappor mot pojkar

Kim har börjat spela fotboll, eller nu när jag skriver detta har han spelat några månader och han blir bättre och bättre även om han inte spelar lite mycket som de andra knattarna. Faktiskt så ska jag jobba nån timme till nu och sen åka ner och kika när hans lag (Sillhövda aik) ska möta Nättraby på bortaplan, men det är inte det som är årets match.

Imorgon Måndag ska dom ha lite avslutning på fotbollen inför sommaren och då ska dom grilla korv och spela en match mot deras pappor. Vi fick reda på denna för någon vecka sen och jag tyckte det ska vi superskoj. Jag gillar att röra på mig, spela fotboll och innebandy på skoj. Det brukar bli börja på skoj men sluta i lite mer allvar, speciellt när jag och Melle spelar mot varandra (Melvin är mina barns kusin). Men jag missar årets fotbollsmatch.

Förkylningen har gått över till hosta

Förra helgen låg jag däckad i en manlig förkylning som nu har släppt men förvandlas till en konstig jobbig hosta som jag haft nu i några dagar. Denna hosta kommer förmodligen sätta stopp för mig att delta i morgon när det skulle spelas fotboll mot pojkarna, jag såg min chans att bli upptäckt och kanske skriva kontrakt med en storklubb men som det känns nu får jag sitta på läktaren och titta på.

Jag tror att det är långsökt att hostan är borta tills i morgon även hur mycket hostmedicin jag än kastar i mig. Kanske man skulle planera in en läktarskandal så matchen blir uppskjuten nån vecka men tror det det funkar så eller hade varit speciellt populärt.

Kommentera