INNEBANDY I ALLHALLEN, HOLMSJÖ

Nu drar innebandysäsongen igång i Allhallen i Holmjsö. Jag har alltid gillat att spela innebandy men oftast är det bara på tomten med barnen som gäller, eller så leker jag lite med barnen uppe på ”buskul” (buskul är som en liten fritidsgård för dom lite mindre barnen som är varje Tisdagskväll uppe i Allhallen).  Men nu har vi äldre börjat spela innebandy på Söndagskvällarna.

Det va för några eller något år sen som jag började bli nyfiken på om det fanns några som spelade innebandy på skoj här runt Holmsjö och rätt snabbt fick jag reda på att det träffades några gubbar varje söndag i Allhallen för att spela och jag körde upp en Söndag för att ta reda på om detta stämde, lite nervöst öppnade jag upp dörrarna till arenan och gick in utan att veta vilka jag skulle träffa på. Men det visade sig att det va lite kända ansikten och även min granne va med så nervositeten släppte rätt snabbt.

Det året va jag med 2-3 gången sen slutade det för säsongen. Det jag inte visste då va att dom bara spelade innebandy på hösten fram till lite innan jul sen slutade dom. Sen hade de uppehåll till nästa höst.

Denna hösten är jag med från början och första gången vi körde innebandy va förra helgen och det är dags idag igen. Skillnaden nu från förra gången jag va med va att det är lite mer blandat med folk, både tjejer och killar med väldig varierad ålder.

Vill nu vara med och köra lite Innebandy i Allhallen är det bara att dyka upp med en klubba och inneskor på en Söndag, eftersom vi hyr hallen så kostar det en slant (summan beror på hur många vi är per säsong). 

Min träningsdagbok

Som ni ser så har jag inte uppdaterat denna bloggen mycket, det beror på att jag inte riktigt haft tid eller ork att göra det. Det är lite tanken med denna lite mer privata bloggen, jag kan skriva lite när jag vill och ibland blir det uppehåll.

Jag har knappt varit ute och sprungit sen jag uppdaterade min träningsdagbok senast så har inte haft så mycket att skriva om, men det kommer snart igång igen hoppas jag, tur jag kunde lägga in detta inlägget i träningsdagboken, för innebandy måste räknas som träning?

 

 

 

Kommentera