Köp inte en vit stekpanna från Duka
Vit stekpanna från Duka, köp inte dukas vita stekpanna

Jag köpte en vit stekpanna från Duka och det kan vara den sämsta stekpannan vi haft i våra ägor. Det är inte ofta jag köper nya stekpannor eller annan köksutrustning, när vår stekpanna från Jamie Oliver (Ni vet den nakna kocken) började bli lite till åren och behövdes bytas ut så hittade jag en slump […]

Läs inlägget
Kallbryggt kaffe, en svalkande god kaffe
Kallbryggt kaffe, svalkande kaffe med en fantastik smak

Kallbryggt kaffe är som det låter, kaffe som man brygger utan att tillsätta värme Att dricka kallt kaffe är inte gott om man har låtit det svalna från en vanlig kaffebryggare, så jag va väldigt tveksam till detta om kallbryggt kaffe när jag först läste om det, man får en rysning i kroppen och tänker […]

Läs inlägget
Brygga kaffe i en Don Pedro
kaffe i en Don Pedro, hur man brygger kaffe i en Don pedro

Min historia om att brygga kaffe i en Don Pedro Det va inte super längesen jag inskaffade mig en Don Pedro, men jag gillade det från första bryggningen. Säger man förresten att man brygger kaffe i en Don Pedro eller kokar man kaffe? Jag vet inte vilket ord som är rätt men jag kallar det […]

Läs inlägget