Hemsida vs Facebooksida
Facebooksida eller hemsida, vilket ska man egentligen ha.

Hemsida vs Facebooksida, behöver man ha båda? Företagssidor på Facebook börjar bli mer och mer vanligt och idag är det väldigt enkelt att komma igång med en företagssida på Facebook, några klick så är du igång och kan börja publicera innehåll genom både dator och mobiltelefon. Men det räcker inte att bara ha en Facebooksida […]

Läs inlägget
Köra Youtube i bakgrunden på Iphone/ios
Köra Youtube i bakgrunden på Iphone/ios

Köra Youtube i bakgrunden på Iphone verkade vara hopplöst men nu har jag hittat en lösning. Är du lika trött som mig på att inte kunna köra Youtube i bakgrunden på Iphone? Av någon anledning väljer jag Youtube framför Spotify när jag lyssnar på musik, varför vet jag inte riktigt då Spotify är egentligen en […]

Läs inlägget
Hörlurar för löpning. Sony MDR-XB70BT

”Detta inlägget innehåller annonslänkar för Teknikmagasinet” Jag köpte hörlurar för löpning när jag inte ens motionerar. Tillslut blev det ett par Sony MDR-XB70BT, trådlöst headset som sitter riktigt bra i öronen. Jag älskar musik och vill så ofta jag kan spela musik men jag har aldrig hittat några hörlurar som passar mig bra. Bäst hade […]

Läs inlägget
jag tog bort Facebook (appen) från mobilen
Ta bort facebook från mobilen

Jag tog bort appen ”Facebook” från mobilen men inte för att sluta med Facebook. Jag använder mest Facebook som jobb, inte mycket för att följa mina vänner och bekanta för på den punkten tycker jag Instagram är mycket bättre och vänligare att bläddra i och nuförtiden är det ju oftast samma flöde som dyker upp […]

Läs inlägget