Jag och Kim åkte till Melkers pizzeria i Holmsjö för en snabb lunch.

Idag visste jag att det skulle bli en relativ lugn jobbdag eftersom förkylningen sitter i även om den börjar bli bättre. Som vanligt körde jag upp till förskolan vid åttatiden på morgonen för att lämna  av Robin, jag sa till dom att jag hämtade han redan vid lunch idag eftersom jag visste att jag skulle hem tidigt.

Kim som normalt är uppskriven på fritids fick följa med hem igen eftersom han är så pass stor nu att han lätt klarar vara hemma själv några timmar. Efter att jag gjorde det jag behövde som att posta lite paket, uppdatera diverse saker på internet och en runda till lokalen i Rödeby så va det dags för lunch. Eftersom vi skulle hämta Robin efter lunch och jag va tvungen att ge Kim något att äta bestämde jag mig för att vi stannar på Melkers pizzeria i Holmsjö.

Melkers pizzeria i Holmsjö

Holmsjö är den lilla orten som vi bor i, egentligen bor vi fem kilometer under Holmsjö men eftersom vi har postadress Holmsjö så brukar jag alltid säga att det är där vi bor. Frågar man folk som inte kommer från Holmsjö vem Melker är så vet nog de flesta inte det men frågar man invånarna här uppe vem det är så vet alla att Melker inte är en person utan Holmsjös pizzeria och restaurang. Melkers pizzeria är lite känd här i utkanten för deras kvalitet och goda mat. Jag har även hört att folk i exempel Rödeby hellre beställer pizza från Melkers än att beställa från någon av Rödebys pizzerior. 

jag förstår dom. Fantastiska pizzor och riktigt trevlig personal, faktiskt så kan Melkers pizzeria kvala in på topp tre av dom bästa pizzeriorna som jag ätit på. Sen att få ha dom här på landsbygden är fantastiskt roligt.

Nu äter vi inte pizza så jätteofta längre som vi gjorde innan men det är guld värt att ha en sån bra pizzeria så nära. Sen brukar även Melkers anordna olika pubkvällar m.m då dom har rättigheter att sälja alkohol, på dessa kvällar har jag hört att Det är fullsatt men jag har aldrig varit där.

Besök Melkers pizzeria

Ska ni äta lunch här i närheten så tycker jag ni ska prova Melkers pizzeria i Holmsjö. Restaurangen ligger mitt i byn precis bredvid tempobutiken i det gamla posthuset. Bli ni sugna på att besöka dom så hittar ni deras meny och öppettider på länken här under.

melkerspizzeria.se

Melkers pizzeria i holmsjö
Jag och Kim delade en Hawaii på Melkers pizzeria
Melkers pizzeria i holmsjö
På Melkers pizzeria i Holmsjö kan man sitta både inne och ute.

 

Melkers pizzeria i holmsjö

 

Kommentera